Golfen bij Just Golf de afslag voor talent !

 

 

Welkom @ Justgolf.nl

International Golf Academy
Golflessen en Golfvaardigheidsbewijs

Cees Niessen van Just Golf Academy geeft met veel enthousiasme GVB-cursussen en privé-lessen op Golf & Business Club de Scherpenbergh  voor zowel de startende als gevorderde golfer. Door de enorm grote ervaring op het gebied van lesgeven bent u 100% verzekerd van de goede kwaliteit die wordt geboden.
Meer informatie kunt u vinden op deze site onder de knoppen GVB Halen en Privé-les.

Golfreizen

Indien u met Just Golf een golfreis wilt maken kunt u onder de knop Golfreizen zien welke reizen wij in ons programma hebben staan.

Just Golf Academy voor topsport

Wie droomt er niet van een topper te worden in de sport die hij beoefent? Ook op de golfbaan lopen genoeg veelbelovende spelers rond, die de - stille - hoop hebben ooit nog eens als professional mee te draaien op de Tour. Maar topsport vereist behalve natuurlijke aanleg ook toewijding. '24 uur per dag' bezig zijn met beter worden. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Tot voor kort was dat in Nederland praktisch onmogelijk, maar nu is er de Just Golf Academy. En kunnen talenten afslaan naar de toekomst.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Niessen

 
Europe Tour